Botaniske hager i Europa

Great Dixter
Great Dixter House & Garden, Rye Storbritania

Skal du på ferie i Europa og kunne tenke deg å besøke en hage eller tre?

Det finnes 1000-vis av flotte hager i Europa, noen er karakterisert som botaniske hager andre er f.eks. private eller drives av diverse institusjoner.

I kartet nedenfor finner du over 500 botaniske hager rundt om i Europa. Jeg kan ikke garantere at jeg har fått med meg alle, og kun et fåtall av de som er definert som arboreter er med (foreløpig).

Jeg kan dessverre ikke gå god for at de er verdt å besøke siden jeg bare har besøkt et fåtall, men jeg håper at kartet kan være et godt utgangspunkt for å søke etter og finne flotte hager å besøke. Du kan jo også ta en titt her på bloggen på de hagene jeg foreløpig har rukket å skrive en beskrivelse av.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *