Plantebord til drivhuset

Jeg har hatt drivhus i flere år, men aldri vært fornøyd med de plantebordene jeg har hatt. Enten har jeg bare brukt et “vanlig bord”, eller et av disse spinkle og små bordene man får kjøpt. Siden jeg sår veldig mange sorter, med påfølgende behov for å fylle hundrevis av potter med jord når disse skal prikles, blir det altfor dårlig plass til både jord og potter.

Da vi satte opp drivhuset på hytta for et par år siden bestemte jeg meg derfor for å lage mitt eget plantebord. Jeg hadde som mål å bruke materialer vi allerede hadde så langt det lot seg gjøre.

Jeg startet derfor opp med å lage en skisse over hvordan jeg ønsket at bordet skulle være.

Etter en tur i uthuset fant jeg nesten alt jeg trengte for å få laget plantebordet

  • Et overskap som ble til overs da vi renoverte kjøkkenet
  • Noen meter med 2″x 2″
  • Gamle panelbord
  • Armeringsnetting
  • Rester av grå beis

Så da var det bare å gå i gang! Jeg er vel ikke akkurat noen snekker, men med bittelitt hjelp fra mannen kan jeg stolt si at jeg faktisk har snekret mitt eget plantebord.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *